Hrnec na škvaření sádla

Domácí sádlo, aneb v čem škvařit

Hrnec na škvaření sádla

Často od Vás máme dotaz, který kastrol nebo hrnec použít na škvaření sádla. Tak samozřejmě nejvíce záleží na množství pokrmu, které plánujete škvařit nebo vařit. Jelikož se sádlo v chladu a temnu nekazí, protože je to tuk, tak se ho většinou škvaří větší množství. Na domácí škvaření doporučujeme kastroly 10 - 20 litrů. Pohodlně se v něm bude pracovat a sádlo v něm nebude až po horní hranu. Na použití například na zabíjačkách nebo společenských akcích, kde se dělá velké množství škvařeného sádla, guláše nebo omáčky, doporučujeme ty největší kastroly a hrnce. Tedy 30, 45 a 65L.

V těchto objemných kastrolech a hrncích se Vám bude opravdu pohodlně pracovat. Před nákupem doporučujeme prostudovat rozměry. V popisu je objem, průměr i výška.

Velkokapacitní nádobí KORKMAZ je cenově velmi zajímavé.

Věříme, že si z naší nabídky velkých kastrolů a hrnců vyberete ten pravý, který Vám bude velmi dlouho sloužit.

 

Provozní doba e-shopu

po-pá 8 -16 hod

E-mail:

info@az-domacnost.cz

Bleskovou zprávu odešlete zde.

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info