Umíte uvařit vejce natvrdo?

Značky

Naučte se dokonalé vejce, které není vysušené

Umíte uvařit vejce natvrdo?

Máte rádi vejce, ale často se Vám stane, že je příliš suché, nebo má nevzhledný zelenomodrý okraj či podivně zapáchá?

Víte proč tomu tak je? Čtěte dále.

Vajíčko se při delším vaření začíná velmi rychle vysušovat a začne ztrácet svou nádhernou žlutou barvu.

Vyzkoušejte tento postup, a uvidíte rozdíl.

 

Dejte si vejce do studené vody. Voda musí vejce převyšovat o několik centimetrů. Přiveďte vodu s vejci k varu.

A teď to nejdůležitější. Vařte pouze jednu minutu. Po minutě odstavte ze zdroje tepla. Přikryjte rendlík pokličkou. Nyní si nastavte minutku na cca 12 minut. Po 12 minutách vejce vložte do studené vody. Chvíli ho tímto způsobem chlaďte a poté můžete vyndat a oloupat.

Takto připravovali vajíčka naše babičky.

Provozní doba e-shopu

po-pá 8 -16 hod

E-mail:

info@az-domacnost.cz

Bleskovou zprávu odešlete zde.

V této kategorii nejsou žádné výrobky.

Tato stránka používá cookies. Vice info

Přihlášení