Zavařování

Zavařování je doslova národním koníčkem ČR

Zavařování

Zavařovací tzv. okurková sezóna 2015 je v plném proudu a my se nemůžeme dočkat, až do sklepa umístíme naše výtvory a v zimě tyto dobroty budeme postupně ujídat.

Zavařovat lze opravdu téměř všechno. Zahrádkáři nejvíce zavařují ovoce a zeleninu, turisti a výletníci zase maso, guláše a různé směsi, houbaři zase houby.

V Česku je nejrozšířenější asi zavařování okurek. Okurky jsme zvyklí přikusovat téměř ke všemu a lze za jejich pomoci uvařit opravdu výborné omáčky.

Nejčastěji se v Česku provádí:

  • zavařování okurek
  • zavařování třešní
  • zavařování višní
  • zavařování strstek
  • zavařování kompotů
  • zavařování meruněk
  • zavařování broskví
  • zavařování hrušek
  • zavařování jablek
  • zavařování hub a houbových směsí
  • zavařování paprik - kozích rohů
  • zavařování ořechů
  • zavařování masa a guláše

atd...

Češi zavařují opravdu rádi a ještě raději si nakoupí kvalitní zavařovací potřeby. Vzhledem k tomu, že se každý rok zvedá poptávka, tak jsme do nabídky zařadili vše potřebné pro zavařování. V nabídce naleznete:

 

Věříme, že v naší nabídce naleznete pro zavařování vše co potřebujete.

Provozní doba e-shopu

po-pá 8 -16 hod

E-mail:

info@az-domacnost.cz

Bleskovou zprávu odešlete zde.

V této kategorii nejsou žádné výrobky.

Tato stránka používá cookies. Vice info

Přihlášení