Dušení

Potřeby a nádobí na dušení

Dušené maso, dušená zelenina, dušené houby nebo kombinace těchto surovin patří k velice oblíbené tepelné úpravě pokrmů. Dušení je velmi podobné vaření, ale s tím rozdílem, že se zelenina nebo maso krátce opeče a podlije se malým množstvím vody. Pak se nejlépe přiklopí pokličkou a přikryté dusíme. Dušení probíhá převážně ve vlastní šťávě a proto je dušené jídlo tak výrazné. Dušení je zdravé a po stránce spotřeby energie i ekonomické.

K dušení jídla je nejlepší si pořídit pánev, hrnec nebo kastrol s poklicí.

Zobrazit:

Provozní doba e-shopu

po-pá 8 -16 hod

E-mail:

info@az-domacnost.cz

Bleskovou zprávu odešlete zde.

V této kategorii nejsou žádné výrobky.

Tato stránka používá cookies. Vice info

Přihlášení