Smažení

Potřeby, pánve a jiné nádobí na smažení

Smažení je velice oblíbená tepelná úprava pokrmů, při které se kusy masa nebo zeleniny smaží na oleji, sádle nebo jiném tuku. Protože je teplota při smažení okolo 200°C, musíme pokrm neustále obracet, aby byl co nejříve hotov a nedocházelo k přepalování. Na smažení jsou ideální vždy tenké plátky masa nebo zeleniny.

Další variantou smažení je fritování. Při fritování jsou kusy masa nebo zeleniny zcela ponořeny v horkém oleji. Ke smažení řízků, květáku, žapionů je zapotřebí mít kvalitní pánev s perfektním rozvodem tepla. Na smažení lze použít pánve nerezové, litinové, měděné, teflonové i keramické. Na smažení je vhodná pánev nebo nízký kastrol.

Zobrazit:

Provozní doba e-shopu

po-pá 8 -16 hod

E-mail:

info@az-domacnost.cz

Bleskovou zprávu odešlete zde.

V této kategorii nejsou žádné výrobky.

Tato stránka používá cookies. Vice info

Přihlášení